AI gebruiken bij je dagelijkse sales werkzaamheden

Wij hebben wat AI-tools op een rijtje gezet die jij kan gebruiken in de sales

AI gebruiken bij je dagelijkse sales werkzaamheden

Je kan er bijna niet omheen: Kunstmatige intelligentie. De dynamische wereld van sales kan hierin natuurlijk niet achterblijven. ChatGPT is al bijna niet meer weg te denken en kan al op veel verschillende manieren je leven een stuk makkelijker maken. Wij hebben nog drie andere AI-tools op een rijtje gezet die jij kan gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden als sales professional.

People.AI

Een AI-tool die je helpt bij je automatiseren van je sales activiteiten. Het verzamelt en analyseert onder andere gegevens die je inzicht kan bieden van het gedrag van je klanten. Hiermee kan je niet alleen je verkoopprestaties verbeteren, maar ook routinetaken die je liever zo min mogelijk doet automatiseren.

Apollo AI

Deze tool kan je inzetten om waardevolle leads en voorkoop kansen inzichtelijk te krijgen. Apollo AI maakt namelijk gebruik van geavanceerde algoritmen die jouw gegevens kunnen analyseren en op basis hiervan voorspelling kan doen. Waardoor jij je kunt focussen op de veelbelovende leads en effectiever kunt communiceren met potentiële klanten.

Dailpad

Met de spraakherkenningstechnologie van Dialpad kan je sales gesprekken verbeteren en inzicht krijgen in patronen van communicatie. Laat je taken automatiseren, zoals het plannen van afspraken en opvolgen van actiepunten vanuit een gesprek die je hebt gevoerd.Met deze AI-tools kan jij beslissingen nemen op basis van waardevolle data en je productiviteit verbeteren, zodat je meer tijd hebt om te focussen op sales.

Andere artikelen