Sales boeken voor succes

Je bent nooit te oud om nieuwe dingen te leren. Daarom hebben wij een aantal interessante boeken geselecteerd die jouw sales carrière verder kunnen helpen.

Sales boeken voor succes

Om succesvol te zijn is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Of je nou net start met je carrière of al een doorgewinterde professional bent, je bent nooit te oud om nieuwe dingen te leren. Daarom hebben wij een aantal interessante boeken geselecteerd die jouw sales carrière verder kunnen helpen.

 

SPIN Selling door Neil Rackham

Dit boek beschrijft een beproefde methode voor het stellen van vragen die potentiële klanten helpt hun behoeften te onthullen en hen overtuigt om te kopen. Met dit boek verbeter jij je vraagtechnieken met als resultaat om meer deals te sluiten.

 

The Sales Bible door Jeffrey Gitomer

Een klassieker onder sales professionals en valt onder het lijstje "The Ten Books Every Salesperson Should Own and Read". Dit boek staat vol met tips en trucs om je verkoopvaardigheden te verbeteren.

 

The Little Red Book of Selling door Jeffrey Gitomer

Sales professionals hebben een hekel aan lezen is het uitgangspunt in dit boek, daarom zijn het korte verhalen met praktische informatie die je gelijk kan toepassen. Een leuk en handig boek voor inspiratie en motivatie.

 

How to Win Friends and Influence People door Dale Carnegie

Misschien een beetje een misleidende titel. Het boek gaat niet over hoe je mensen kunt beïnvloeden, maar juist sterke relaties kan opbouwen en effectiever kan communiceren. Persoonlijk vinden wij dit een erg goed boek die je niet alleen in de sales kan helpen, maar ook in je dagelijkse leven waardevol is.

 

Met deze boeken hopen wij dat jij aan waardevolle informatie kan komen om jouw sales carrière naar een hoger niveau te tillen en jezelf verder persoonlijk kan ontwikkelen. Uit eigen ervaring weten wij hoe lastig het soms kan zijn om door een boek heen te komen, maar deze boeken zijn het waard om te lezen!

Andere artikelen